×
Buy Bulgarian Property

Как да се продаде къщата ?

Не поставяйте къща на така наречената пробна продажба, поставяйте под въпрос пазара, защото, може би, някой ще падне. Това е рядко завършва с успех.

Кои жилища се продават по-дълго и защо, както и какви намират купувачи най-бързо? Марки щепковского: днес не е търсенето на къщи , много поколения – това е първият пример.

house

На второ място, трудно е да се продават жилища в много лошо състояние или без подкрепа. Имам предвид, главно от проблеми с влага, гъбички или повреда на покрива. Сграда от комплекса инспекция също купуват неохотно.

Бързо намери купувачи за добре завършен, Нов, няколко години къща, в добро място, не изисква финансови разходи. Тези, на които клиентът ще донесе своите неща и да живеят. И, разбира се, в реалната цена.

От една страна, на пазара има клиенти, които предлагат само цена, независимо от други характеристики на къщата.

От друга страна, има хора, които се свързват покупка на жилище с дългосрочен жилища, така че да анализират всички възможни аспекти: технически, естетически, материална и техническа помощ.

Успехът в продажбите зависи от комбинация от много фактори: цените на недвижими имоти, търсенето, конкуренцията, атрибути на недвижими имоти, технически и правен статут.

По-лесно ли е да продаде къщата през пролетта или през зимата?

Разбира се, през лятото той изглежда по-добре у дома. И тогава повече хора мечтаят за закупуване на собствената си земя. Така че най-голямото движение на пазара на недвижими имоти се наблюдава от март до октомври.

Но от това отклонение. В решението си купя къща в края на есента или през зимата често влияе на финансовата ситуация, например, на кредитни решения, които трябва да се реализират до определен период от време, за да не се променят условията за финансиране.

Освен това, Пробив на годината често е голям проблем от гледна точка на промяна на правилата. Така че и клиентите да избират това, в което сте сигурни.

house2

Някои са подходящи за покупка на жилище през есента или зимата, защото тогава, намирайки се в “най-лошата част”, и видите, че “боли” вид на входа на околната среда. Това може да стане по-добре, само по-късно.

Откъде да започне да продава къща?

От проверка на неговата привлекателност на пазара. Трябва да се отреже от емоции и да вземе окончателно решение, че иска да продаде къщата.

При анализа на жилища, предназначени за продажба, трябва да се провери на правния статут на имота, проверка, не се разтягат недовършена работа, свързана, например, с процеса на неговото производство.

Клиентите много рядко участват в покупката на жилища с юридически и технически пропуски. Освен това, подготовка на недвижими имоти-това също е много важно. Искам да кажа да провери, дали и в каква степен да се инвестира в недвижими имоти за изграждане на хотелски оферти. Вие трябва да решите, дали от ремонт или обновяване на сграда, или да имате нужда от помощ.

Публикувате обява за продажба на къща на два стола, онлайн, да даде известие местната преса, да информира за дома няколко посредници, един изключителе ? Разбира се, продажба на къща има смисъл, само с един офис в ексклузивно. Не създавайте кофа за боклук от вашите оферти. Ако десет офиси обявят за една и същата къща, като правило, обезценяване на сделки и създаване на информация отпадъци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *