×
Buy Bulgarian Property

Продажба на имоти бързо

Това е свързано с ниската възможност за взаимодействие офиси на продажбите, с оглед на риска от загуба на заплати.

Ако брокерът има гаранция заплата, той може повече да се инвестира в реклама и маркетинг предложения, защото знае, че носи отговорност за привеждането до сделката, която ще бъде платена. Ако продажбата на един дом се занимават с няколко офиса, а след това, като се има предвид рискът от загуба на работни заплати, разбира се, не се прероди в едно изречение, няма точно позициониране, няма снимки, с част от сграда, така че клиентът да не отиде до господаря си и не се е опитал да лиши бюро на заплатите.

house3

В такива случаи потенциалните купувачи са привлечени представители в различни къщи, където само на място ще научат подробности за предложения, и само тогава те ще могат да провери дали офертата основни критерии. Освен това, къщата става обект на разглеждане на т. нар. общественост.

А какво става, когато минават месеци, дори години, а резултат от работата на посредник не?

Това е индивидуален въпрос за всеки дом и клиента. В този случай трябва внимателно да се провери, какво е направено, ако, разбира се, за доброто на целевата група е изпратено предложение, адекватно ли цената на пазарната ситуация. Трябва да се проведе своеобразен анализ на това, което се случи, да се направят изводи, да се направят корекции в реклама и да продължат да продават. Няма непроданной собственост.

И че не трябва да правя при планиране на продажби у дома?

Първо, не си струва да се инвестира средства в обекта, без предварителен анализ на рентабилността на предприятието и да се определи, има ли някакъв шанс, че той ще се върне. Това изисква анализ оцениваемой на недвижими имоти.

На второ място, не слагайте недвижими имоти в така наречената опит за продажба. Когато ще бъде взето окончателно решение за това, че трябва да продаде къщата, тази предишен опит много ще се отрази негативно върху имиджа на дома, ще се намали качеството на предложенията.

house5

И на трето място, не е нужно да докладва за къща, за да продаде няколко от офиси за недвижими имоти едновременно, защото е парадоксално – къща, вместо да се повдигне, губи привлекателността на продажбите.

Замисляли ли сте се, че продажбата на къща или апартамент с кредит е най-големият проблем за клиента? Отговор: такива имоти могат да се продават почти по всяко време. Целият процес, обаче, изисква малко повече документи и време. И така, как изглежда продажба на жилище с ипотека?

Закупуването на къща или апартамент с ипотека-първи стъпки

Първо, лицето, което продава имота, трябва да се свържете с банката, в която имаш ипотека, и да поиска помощ, която ще съдържа информация за размера на кредита, заедно с евентуални допълнителни разходи (като например такси за предсрочно погасяване).

В помощ също така трябва да намерите номера на сметката, на която трябва да преведете сумата на отклонението.

След това вие трябва да получите писмено съгласие от банката за освобождаване на ипотека при погасяване на целия кредит.

След тези действия продажба на апартамент или жилище с кредит ние вярваме започнати от!

Погасяване на заем, банков превод на сметка

house7

Купува ли потенциален купувач на имот срещу пари или да се храни с ипотека, заем се изплаща на търговеца на първо място. Едва след това остатъкът от продажната цена се внася по сметка на продавача. В случай на сделка за финансиране за сметка на средства на ипотечен кредит, сумата за продавача идва на сметка само след представяне на справка за пълно погасяване на кредита.

След подаване на искане за ипотечен кредит търговец, а останалата част от кредита ще бъде пуснат. Само няколко банки позволяват възможността едновременно теглене. Декларация за заличаване на ипотеки трябва да бъде подадена след пълното заплащане.

Вижте, какви документи са необходими за продажба на недвижим имот с ипотека. Преса!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *